Kozijnen en deuren plaatsen

Wilt u uw houten kozijnen vervangen voor een kunststof variant? Of zitten er flinke barsten in uw kozijn? Aannemers & Bouwbedrijf Heemstede is gespecialiseerd in het plaatsen van kozijnen. Ook voor het plaatsen van binnen- en buitendeuren draaien wij onze hand niet om.

Nieuwe kozijnen laten plaatsen en reparatie

Kozijnen hebben over het algemeen een zeer lange levensduur. Zo gaan kunststof kozijnen van goede kwaliteit gemiddeld zo’n 50 jaar mee. Toch is ieder kozijn uiteindelijk toe aan vervanging. In het geval van grote beschadigingen of houtrot is het raadzaam om de kozijnen te vernieuwen. Kleine mankementen, zoals een klemmend kiepraam, kunnen in de meeste gevallen gerepareerd worden. Vaak kiest men voor nieuwe kozijnen om energie te besparen. Een kunststof kozijn in combinatie met dubbel glas houdt de warmte langer binnen waardoor men minder hoeft te stoken. Bent u simpelweg toe aan kozijnen die nauwelijks onderhoud vragen? Dan is keuze voor een onderhoudsarm (kleurvast) kozijn van aluminium of kunststof wellicht de oplossing.

Het monteren van een nieuw kozijn is een secuur werkje. Aannemers & Bouwbedrijf Heemstede is gespecialiseerd in het vervangen en repareren van kozijnen. Wij zorgen ervoor dat u snel kunt genieten van een nieuw vast kozijn, draai-kiepraam, een luxe schuifpui of kantelraam in uw woning.

Binnendeuren en buitendeuren

Met nieuwe deuren binnenshuis kunt u eenvoudig meerdere ruimtes creëren en de functie van deze ruimtes benadrukken. Een deur is niet alleen functioneel, maar heeft ook zeker een esthetische waarde. Een nieuwe voordeur of binnendeur kan de uitstraling van uw interieur in één klap veranderen. Deuren komen in diverse stijlen en soorten; van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel. Dat deuren binnenshuis ware blikvangers kunnen zijn, bewijzen de industriële, stalen deuren met glas. Deze zogeheten taatsdeuren zien we de laatste jaren in steeds meer woningen terugkomen! Bent u toe aan iets nieuws of heeft uw huidige deur schade opgelopen, bijvoorbeeld door inbraak? Aannemers & Bouwbedrijf Heemstede vervangt de deuren graag voor u en regelt direct het hang- en sluitwerk. U kiest de deur, wij doen de rest! Wel zo gemakkelijk.

Vertel ons over uw project

Aannemers & Bouwbedrijf Heemstede is van alle markten thuis. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw bouwproject? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.