Professioneel timmerwerk

Heeft u een nieuw klusproject of is uw houtwerk aan vervanging toe? Geef het timmerwerk uit handen en u bent verzekerd van het beste resultaat. U kunt Aannemers & Bouwbedrijf Heemstede inschakelen voor zowel grote als kleine timmerwerkzaamheden. 

Snel een vakkundige timmerman voor uw klusproject

Een spijkertje in de muur timmeren is redelijk eenvoudig, maar wanneer het aankomt op wat complexer timmerwerk wilt u dit wellicht liever uitbesteden. Een klus als het maken van een houten trap of een dakkapel moet namelijk secuur gebeuren. Niet iedereen heeft hiervoor de benodigde kennis óf de juiste gereedschappen in huis. Eigenhandig aan de slag gaan met een timmerklus kan zomaar verkeerd uitpakken waardoor u met een niet mooi afgewerkt of zelfs onveilig eindresultaat achterblijft. Indien maatwerk timmerwerk niet goed wordt uitgevoerd, kan dit tevens voor houtrot of andere vervelende problemen zorgen. Dát wilt u natuurlijk voorkomen.

Als aannemers & bouwbedrijf hebben we jarenlange ervaring met constructief en decoratief timmerwerk. Draag uw klus aan ons over en u bespaart veel tijd en zorgen!

Offerte ontvangen

Timmerwerkzaamheden in en rondom het huis

Ook uw klus uitbesteden aan een vakkundige timmerman? U kunt ons inschakelen voor divers timmerwerk zowel binnen- als buitenshuis, zoals:

  • trappen
  • scheidingswanden
  • radiatorombouw
  • kozijnen en deuren
  • veranda’s
  • gevelbekleding
  • houten meubels
  • dakkapellen

Meer dan alleen timmerwerk

Wij zijn inzetbaar voor een breed scala aan bouwkundige werkzaamheden. Naast timmerwerk kunnen wij ook de verbouwing van uw badkamer, woonkamer of keuken verzorgen. Moet uw woning van top tot teen worden opgeknapt? Aannemers & Bouwbedrijf Heemstede helpt u graag met de renovatie of een nieuwe aan- of opbouw.

Vertel ons over uw project

Aannemers & Bouwbedrijf Heemstede is van alle markten thuis. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw bouwproject? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.