Renovatie woning

Is uw huidige badkamer echt niet meer van deze tijd of wilt u de woning graag verduurzamen? Aannemers & Bouwbedrijf Heemstede ontzorgt in alle renovatiewerkzaamheden. Met ruim 10 jaar ervaring op de teller in renovatie en andere bouwwerkzaamheden, kunnen wij uw huidige woning moderniseren en omtoveren tot uw droomwoning.

Geen stress of zorgen om uw renovatieproject

Een nieuwe keuken, het huis uitbreiden met een serre of deze van onder tot boven verduurzamen; voor dergelijke renovatieprojecten kunt u het beste een aannemer inschakelen. Een aannemer is verantwoordelijk voor het totale project en neemt u al het gedoe rondom de verbouwing uit handen. Bij een huis renoveren komt aardig wat om de hoek kijken. Wat te denken van de logistiek van de bouwmaterialen, het regelen van (bouw)vergunningen en de planning voor de klussers? Aannemers & Bouwbedrijf Heemstede zorgt dat het proces gestroomlijnd verloopt en coördineert gedurende de renovatie alle taken.

Offerte ontvangen

Oud huis opknappen

Kleine en grote projecten

Wilt u uw huis opknappen en klaarmaken voor de toekomst? Als bouwbedrijf én aannemer renovatiewerken in de regio Heemstede kunt u ons inschakelen voor zowel kleine als grote projecten, zoals: 

  • dakrenovatie 
  • keuken of badkamer renoveren 
  • volledige renovatie van de woning uitbreiden van de woning middels een dakkapel of serre 
  • woning verduurzamen met isolatie-oplossingen en HR ++ glas

Aannemer voor renovatie en meer in Heemstede en omstreken

Voldoet uw woning nét niet helemaal aan uw wensen? Wij helpen u ook graag met kleinschalige klussen zoals het plaatsen van nieuwe deuren en kozijnen of timmerwerk. U bent verzekerd van een perfecte afwerking en hoeft zelf geen zorg te dragen voor het juiste gereedschap. Het uitbesteden van kluswerkzaamheden is zeker de moeite waard indien u tijd te kort komt of geen handige doe-het-zelver bent. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op +31 6 40658048 om de mogelijkheden te bespreken.

Vertel ons over uw project

Aannemers & Bouwbedrijf Heemstede is van alle markten thuis. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw bouwproject? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.