Renovatie keuken Heemstede
Project 1

Op de Valkenburgerlaan in Heemstede hebben we de gehele keuken aangepakt. De oude keuken maakte plaats voor een witte, hoogglans keuken met marmer-look. Tevens is de keuken voorzien van inbouwapparatuur en een inductie kookplaat. Het resultaat oogt zeer modern en licht. Daarnaast heeft Aannemers & Bouwbedrijf Heemstede de vloer vervangen voor een prachtig parket met visgraatmotief.

Locatie:Heemstede
Diensten:Keuken en parket
Lees meer
Dakkapel plaatsen Heemstede
Project 2

De bewoners van deze woning in de Valkenburgerlaan in Heemstede wilde graag wat extra leefruimte op de zolderetage. We hebben een dakkapel geplaatst van 6 meter. De dakkapel beschikt over hardhouten kozijnen, voorzien van een wit likje verf voor een frisse uitstraling. Dankzij de grotere dakkapel heeft de zolderruimte nu nog meer licht en ruimte gekregen.

Locatie:Heemstede
Diensten:Dakkapel
Lees meer
Complete verbouwing woonhuis Haarlem
Project 3

Aan de Ternatestraat in de Indische buurt in Haarlem hebben we een compleet huis een upgrade gegeven. Zo is de woning voorzien van een nieuw kozijn en een dakkapel opbouw. Ook aan de binnenkant is veel veranderd. De oude vloer heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe, inclusief vloerverwarming. Tot slot is ook al het schilderwerk door ons gedaan.

Locatie:Haarlem
Diensten:Complete verbouwing
Lees meer